TEGNESERIER

ALIBLABLA: TEGNESERIERTEGNESERIER

Hyllene i første etasje rommer alt du måtte ønske av de mest aktuelle og spennende utgivelsene innenfor tegneseriemediet.

Vi importerer engelskspråklige tegneserier fra USA, og vi kommer gjerne med anbefalinger på spennende utgivelser. Vi fører hovedsaklig nye tegneserier i bokformat, både innbundet og paperback, men vi tilbyr også abonnement på amerikanske tegneserier i bladform.

Donald Duck: De Komplette Årgangene

Donald Duck: De Komplette Årgangene

I tillegg til nye tegneserier har vi et bredt utvalg av brukte tegneserier, både på norsk og engelsk. Unikt utvalg av Disney-utgivelser, alt fra Donald Pocket til eldre Donald blader ifra helt tilbake til femtitallet. Aliblabla fører tusenvis av tegneseriealbum, fra kjente klassikere som Asterix, Kamp, Vill Vest, Sprint og Tintin, til nye polulære titler som Nemi, Eon, Kollektivet, M og Pondus og mye mer.

Er det noe spesifikt du søker? Ta kontakt via nettsiden eller per telefon – det er mulig vi har det i hyllene eller på lager. Dersom vi ikke har det inne sjekker vi gjerne også om det er mulig å bestille til deg, og eventuelt pris/leveringstid. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig service!

 

 

 

Det er stengt for kommentarer.

Aliblabla - et skattekammer

- EN UAVHENGIG BOKHANDEL -

(+47) 64 00 08 00
MAN-FRE 11-17
LØRDAG 11-16

Følg oss på Instagram

Ingen Instagram bilder ble funnet.

Følg oss på Twitter

Copyright 2013 Aliblabla AS
Org nr. 990 688 834 MVA