OM OSS

Aliblabla – bøker, tegneserier, plater og mye mer

Den uavhengige bokhandelen Aliblabla, etablert i 2006, holder til ved siden av Bekkestua Bussterminal og Bekkestua T-banestasjon, like utenfor Oslo sentrum. Butikken strekker seg over to etasjer og har noe for alle.

Brukte bøker: Krim (engelsk)

Brukte bøker: Krim (engelsk)

BØKER

Vårt enorme utvalg av bøker favner over tusenvis av titler for alle aldre til rimelige priser. Vår store barne- og ungdomsavdeling inneholder egne seksjoner med Disney-bøker, skandinaviske forfattere (som Astrid Lindgren, Tove Jansson & Anne-Cath Vestly m.m.), sangbøker, klassikere, eventyrfortellinger m.m. For de voksne har vi et stort utvalg romaner (krim, drama, sci-fi m.m.) både i pocketbokformat og hardcover inkludert egen seksjon for engelske titler. Vår temabokseksjon er stor, inkludert biografier, historiebøker, kunstbøker, kokebøker, hobby, humor m.m.

 

 

Simpsons (nye tegneserier)

Simpsons (nye tegneserier)

TEGNESERIER

Vi importerer tegneserier fra USA. Spør oss gjerne om anbefalinger. I underetasjen har vi fullt opp med norske tegneserier. Donald Duck er alltid populært, en hel hylleseksjon hos oss er dedikert Donald Pocket. Og Donald blader har vi ifra helt tilbake til femtitallet. Vi har klassikere som Sølvpilen, Præriebladet, Vill Vest, Kamp-serien m.m. og alle de kjente nyere titlene. Hos oss finner du flere tusen tegneseriealbum, alt fra favoritter som Asterix, Lucky Luke, Tintin, Prins Valiant til kjente nyere titler.

 

 

Musikk: Vinyl

Musikk: Vinyl

MYE MER

LP-samlingen vår er stor, særlig har vi mye populærmusikk fra 70- og 80-tallet. Vi har en egen cd-seksjon, og også blant annet filmer, t-skjorter.

Her på nettsidene presenter vi utvalgte titler fra det som er å finne i butikken. I tillegg til dette har vi alltid mye inne som ikke er lagt ut på nettsidene. Er det noe spesifikt du søker? Ta kontakt via nettsiden eller per telefon – det er mulig vi har det i hyllene eller på lager. Dersom vi ikke har det inne sjekker vi gjerne også om det er mulig å bestille til deg, og eventuelt pris/leveringstid. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig service!

 

Aliblabla: Bøker, tegneserier, musikk, film og mye mer siden 2006.

Aliblabla: Bøker, tegneserier, musikk, film og mye mer siden 2006.

 

Det er stengt for kommentarer.

Aliblabla - et skattekammer

- EN UAVHENGIG BOKHANDEL -

(+47) 64 00 08 00
MAN-FRE 11-17
LØRDAG 11-16

Følg oss på Instagram

Ingen Instagram bilder ble funnet.

Følg oss på Twitter

Copyright 2013 Aliblabla AS
Org nr. 990 688 834 MVA